Actrita si-a aniversat ziua de nastere alaturi de prieteni si noul iubit, Eduardo Cruz, mai tanar decat aceasta cu 10 ani.

Desi divortata recent de Tony Parker, dupa ce a aflat ca baschetbalistul o insela, Eva s-a pus repede pe picioare, transformandu-se din "nevasta disperata", intr-o femeie care se se bucura de viata si libertate.

Saptamana trecuta, aceasta si-a serbat ziua de nastere cu o petrecere de zile mari in Las Vegas, fiind rasfatata de prieteni cu un tort imens si multe cadouri, potrivit Dailymail.

Cu cateva zile inainte, actrita a mers la Disneyland cu noul iubit Eduardo Cruz, fratele actritei Penelope Cruz. Desi cei doi au incercat sa nege o relatie, au fost deja surprinsi de paparazii in ipostaze intime de mai multe ori, in timp ce apropiatii spun ca cei doi se inteleg foarte bine.

Si daca inainte se spunea ca Eva "a tras lozul cel mare" cu Tony Parker, un barbat aratos, mai tanar cu 7 ani, se pare ca este loc si de mai bine: Eduardo este dorit de femei din toata lumea si este mai tanar decat Eva cu 10 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.