Dupa despartirea de sotul ei, jucatorul francez de baschet Tony Parker, actrita americana si-a gasit alinarea in bratele unui nou iubit.

Potrivit thehollywoodgossip.com, Eva Longoria, in varsta de 35 de ani, are o relatie cu cantaretul Eduardo Cruz, fratele mai mic al actritei Penelope Cruz.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere organizata in seara de Craciun iar in dimineata urmatoare actrita a fost surprinsa in garajul resedintei sale din Los Angeles, in picioarele goale si purtand o rochie alba foarte scurta.

La putin timp a aparut si Eduardo Cruz tot in garaj si tot in picioarele goale, iar vecinii actritei sustin ca aceasta isi petrece aproape toate serile in compania tanarului, in varsta de 25 de ani.


Sursa foto: captura din thehollywoodgossip.com

In schimb, agentul de presa al Evei Longoria a declarat ca "Eva si Eduardo sunt doar prieteni".


dupa 7 ani de casatorie, vedeta din “Neveste disperate" s-a despartit de sotul ei, Tony Parker, dupa ce a descoperit “sute de mesaje” pe telefonul lui, din partea unei altei femei.


Actrita vrea sa adopte un copil din Haiti si nu sa teme sa fie o mama singura, ba mai mult, este emotionata si fericita cu privire la aceasta decizie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.