"Last Christmas" a trupei Wham! a fost desemnata de catre bulgari, cea mai sacaietoare melodie de Craciun.
Hitul din 1984, scris de catre George Michael, a reusit sa-i scoata din sarite pe bulgari care au votat melodia "Last Christmas", interpretata de Wham!, drept cea mai nereusita melodie de Craciun.

Cred ca acest cantec ("Last Christmas", n.r.) explica depresiile si numarul crescut de sinucideri din perioada Craciunului", a declarat unul dintre votanti, scrie Antena3.

La mica distanta de Last Christmas, pe locul al doilea, s-a clasat melodia "All I want for Christmas" a cantaretei Mariah Carey.

Nu mai putin de 28.110 bulgari au votat, la initiativa televiziunii publice bulgare, cantecele de sarbatori pe care nu vor sa le auda. Astfel, cele doua melodii „castigatoare” nu vor mai fi difuzate in acest an de televiziunea publica din Bulgaria.

Potrivit site-ului gigwise.com, cele doua piese votate de bulgari sunt cele mai descarcate melodii de Craciun de pe internet in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.