Extravaganta cantareata americana Lady Gaga si adolescentul canadian Justin Bieber, de 16 ani, au fost declarati duminica, la Madrid, cei mai buni artisti ai anului, la ceremonia MTV Europe Music Awards.

Desemnata cea mai buna interpreta a anului, Lady Gaga, in varsta de 24 de ani, si-a consolidat triumful prin premiul pentru cea mai buna artista pop si cel pentru cantecul anului, care i-a fost decernat pentru hitul "Bad Romance", informeaza AGERPRES.

Cantareata ridicase deja opt premii la gala MTV Video Music Awards 2010 din septembrie, de la Los Angeles, printre care si cel pentru cel mai bun videoclip, pentru acelasi 'Bad Romance'.

Ceremonia, transmisa in direct in numeroase tari si urmarita, conform MTV, de 46 de milioane de fani, a fost prezentata de starul din 'Desesperate Housewive', Eva Longoria, care a purtat in timpul galei nu mai putin de noua tinute.

Rapperul Eminem, absent la gala din cauza unui concert pe care il sustine in Brazilia, a fost desemnat cel mai bun artist hip-hop, in timp ce grupul Bon Jovi a primit un premiu pentru un sfert de secol de cariera.

La categoria cel mai grup alternativ a castigat Paramore, care a devansat Gorillaz, Gossip, Vgvampire weekend si Arcade Fire.

Columbiana Shakira, care a cantat in deschidere hitul 'Waka waka', imnul Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, a primit premiul 'Free your mind', pentru actiunea sa in favoarea accesului la educatie a copiilor sud-africani si columbieni.

  • Lista castigatorilor:

Best New Act - Ke$ha

Best Pop, Best Female, Best Song - Lady Gaga

Best Alternative - Paramore

Global Icon - Bon Jovi

Best Video - Katy Perry

Best Male - Justin Bieber

Best Live Act - Linkin Park

Best Hip Hop - Eminem

World Stage Performance - Tokio Hotel

Free Your Mind - Shakira

Best Rock - Thirty Seconds to Mars

Best Push Act - Justin Bieber

Citeste si:
Cea de-a 19-a editie a MTV Europe Music Awards, la Frankfurt
Cea de-a 19-a editie a MTV...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.