Inna, Dan Balan, Connect-R, Deepcentral si Edward Maya & Vika Jigulina s-au luptat pentru titlul de Best Romanian Act in cadrul MTV EMA 2010.

La fel ca si anul trecut INNA a reusit sa isi infranga concurentii si sa castige premiul Best Romanian Act, devenind astfel primul artist roman din istoria EMA care castiga premiul Best Romanian Act in doi ani consecutivi.


Inna a devenit un nume important al muzicii romanesti. Primul ei single, 'Hot', a ajuns pe primul loc in topul Nielsen Airplay si a fost difuzat in intreaga Europa. Single-urile care au urmat, 'Love' si 'Déjà vu' s-au bucurat si ele de succes foarte mare. In 2009, albumul ei a castigat Discul de Platina in Spania, iar single-ul 'Amazing' a ocupat prima pozitie in topurile din mai multe tari.

De curand, artista si-a lansat cel de-al saselea videoclip din cariera, la piesa “Sun is up”.

Inna merge mai departe in competitie pentru titlul de Best European Act la editia 2010 a MTV EMA, care se desfasoara la Madrid pe 7 Noiembrie si va fi difuzata de MTV la ora 22:00 .

Telespectatorii MTV si fanii Innei o pot vota pe site-ul mtv.ro in cursa ei pentru cel mai bun artist european.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.