Pentru multi, 2009 a fost un an greu, cu putin bani in conturi. Pentru artisti insa, a fost un an destul de imbelsugat. La cumpana dintre ani, au tras linie si au constatat ca sunt mai bogati cu cateva sute de mii de euro.

In top, este sotul "zanei", Stefan Banica Jr, care de opt ani de zile, reuseste sa umple pana la refuz Sala Palatului, iar lumea se bate pentru un loc la concertul sau. Pentru Stefan Banica Jr nu a existat criza in 2009. Artistul a incheiat anul cu 500 000 de euro in plus, potrivit ziarului Libertatea. Iar 150 000 i-a facut in doar patru zile din traditionalul concert de Craciun, scrie musichat.ro.

Cei de la Voltaj s-au tinut si ei tare pe pozitie. Chiar daca a fost un an greu pentru artisti, baietii au reusit sa lanseze un album nou. In presa s-a scris ca trupa Voltaj a reusit sa stranga 450 000 de euro. Sa nu uitam totusi ca baietii sunt preferatii Elenei Basescu. In luna mai, in timpul campaniei electorale, au insotit-o pe mezina presedintelui in mai multe orase din tara.

A fost un an plin si pentru cei de la Proconsul. Au sarbatorit zece ani de la infiintare, iar Bodo, solistul trupei, s-a insurat. Conform topului realizat de Libertatea, 2009 i-a facut pe cei din trupa Proconsul mai bogati cu aproape 500 000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.