O data cu popularitatea, au crescut si pretentiile in materie de confort ale interpretului stefan Banica jr. Caci, de la modesta "rugaminte" muzicala de acum trei ani, "Gaseste-mi loc in inima ta", artistul a ajuns sa-si do-reasca... vila. Banica a achizitionat recent un teren destul de generos in zona din spatele Parcului Circului, pe strada Lopatarilor, un loc ce musteste de vile mari si aratoase.

Terenul are o deschidere mare, de peste 25 de metri, si cam tot atat masoara lungimea sa, dar deocamdata nu gazduieste decat ruinele vechiului imobil. Lucrul ce sare fix in ochi vizitatorilor este un WC din lemn, ce troneaza taman in mijlocul curtii. Este un "vestigiu" ce va cadea prada buldozerelor, in momentul in care interpretul va incepe sa munceasca la noul sau cuibusor, caci nu ne vine a crede ca Banica va opta pentru pastrarea lui, fie si ca "rezerva" pentru momente de restriste, cum ar fi o petrecere ce poate transforma toaletele din casa in "refugii" neincapatoare.

Conform spuselor riveranilor, Banica vine des la locul ce va gazdui noul sau domiciliu si de multe ori sta intepenit de portiera BMW-ului sau si isi priveste mosia, dand impresia ca viseaza cu ochii deschisi la viitoarea sa citadela. Cat despre pretul terenului, pe strada respectiva acesta e fixat la circa 500 de euro pe metru patrat.

Vedetele s-au pus pe investitii imobiliare

Andreea Banica, cea mai veche blonda din Blondy, a achizitionat impreuna cu prietenul si impresarul ei Lucian Mitrea un teren in apropiere de Eforie Sud, in zona Rosu. Cei doi au de gand sa deschida pana la anul un complex de locuinte estivale de vacanta, practic un fel de motel.

Gabi de la Oradea si-a cumparat recent o proprietate in centrul istoric al orasului sau natal. Casa este amplasata intr-un loc mult-ravnit - prin fata trecand unul din afluentii Crisului -, se invecineaza cu un parc si are o frumoasa curte interioara. Partea cea mai grea tine de amenajat, caci, de o jumatate de an, preocuparile zilnice ale lui Gabi sunt instalatii sanitare, zugraveala, termopanele, achizitionarea de chiuvete etc. Si liderul grupului Directia 5, Marian Ionescu, si-a facut o frumoasa casa in zona Baneasa-Otopeni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.