Hair-stylistul Cristian Paraschiv, participant la concursul "Rataciti in Panama" de la Kanal D, a fost prins in flagrant cand vindea cocaina unui investigator sub acoperire.
Cristian Paraschiv (24 de ani) a primit interdictia de a parasi tara, dupa ce judecatorii au decis ca nu se impune arestarea lui preventiva, scrie Adevarul.

Potrivit procurorilor DIICOT, reteaua din care face parte Paraschiv, aproviziona cu cocaina mai multi creatori de moda si fotomodele. Gruparea se ocupa cu traficul de droguri scumpe in cluburile bucurestene de fite din Regie si din Herastrau, dar si in barurile de lux din Constanta.

In momentul flagrantului, Cristian era impreuna cu un membru al lumii interlope, Vasile Ciobanu (29 de ani), zis Raj, iar la perchezitie s-au gasit asupra lor mai multe grame de cocaina, arme albe, un pistol, cartuse, zeci de parfumuri de firma, un laptop si 500 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.