Dupa ce saptamana trecuta a pledat nevinovat la acuzatia de agresiune fata de Rihanna, Chris Brown se pare ca a uitat de tot incidentul din luna februarie, afisandu-se cu o noua domnisoara.
Cantaretul a fost vazut zilele trecute impreuna cu Natalie Mejia, membra formatiei Girlicious, intr-un salon de tatuaje din Hollywood, unde cantaretul era client mai vechi. Acest lucru nu ar fi insemnat nimic daca Mejia nu ar fi dat de inteles ca ei sunt impreuna. "Lucrurile merg bine intre noi. S-a purtat ca un adevarat gentleman tot timpul si chiar nu am de ce sa ma plang", a declarat cantareata potrivit rnbmusicblog.com.

Intre timp, Chris Brown a negat totul prin purtatorul sau de cuvant care a declarat ca "Brown a fost la salonul de tatuaje din Hollywood impreuna cu o femeie pe nume Dean care s-a tatuat", iar Mejia a insotit-o pe aceasta. "Mejia nu este noua iubita a lui Chris Brown", a spus acesta potrivit revistei People.

Dar cu Rihana cum ramane? Dupa ce scandalul din luna februarie a zguduit intreaga scena muzicala, Rihanna si Brown au trecut printr-o impacare, apoi o noua despartire (reamintim ca luna trecuta cei doi au convenit sa se desparta pentru un timp), pentru ca acum o sursa sa declare pentru revista People ca cei doi au petrecut ceva timp impreuna dupa weekend-ul trecut in care s-a sarbatorit Pastele catolic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.