Celebri pentru concertele live spectaculoase si pline de energie, „alchimistii trip-hop-ului” promit
publicului roman un show... “cutremurator”: de doua ori mai mult sub-bass decat intr-un concert obisnuit!

Desfasurarea de forte pentru pentru acest eveniment se anunta a fi una impresionanta: trupa a solicitat un sistem audio special, capabil sa acopere o gama larga de frecvente joase. Specificat in mod expres in lista
de cerinte tehnice, dublarea numarului de subwoofers este o caracteristica a concertelor Thievery Corporation.

Refuzand inca de la debut incadrarea intr-un anumit tipar, nucleul Thievery Corporation - Rob Garza si Eric Hilton - a preferat sa-si redefineasca si sa-si reinventeze permanent stilul, adaugand filonului trip-hop elemente de muzica baziliana, jamaicana si indiana. In seara de 15 octombrie, publicul roman va beneficia de un regal de trip-hop marca Thievery Corporation, cu inserturi de downtempo, chillout, dub, reggae, lounge, acid jazz si bossa nova, alaturi de Rob, Eric si inca 13 muzicieni de nationalitati diferite, atat solisiti vocali, cat si virtuozi ai instrumentelor traditionale indiene si sud-americane - sitar, bongo, requinto, quinto, conga, tumbadora.

Biletele pentru acest spectacol sunt diponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 60, 85, 110 si 140 de lei.