Giurgiuveanul si-a desenat pe brate doua tatuaje tribale si o sarma ghimpata, la fel ca Pamela si Zavoranca
Stelian Ogica si-a aratat, ieri, tatuajele facute dupa ce a petrecut o noapte cu Magda Ciumac: doua desene tribale si o sarma ghimpata, acest ultim model fiind preferat de zeci de vedete, printre care si Pamela Anderson si Oana Zavoranu.

Aflat, ieri, in vizita, la salonul unde si-a impodobit corpul, giurgiuveanul s-a aratat extrem de incantat de noul look. "Eugen, artistul care mi-a facut tatuajele, mi-a aratat sute de modele. Le-am ales pe acestea trei, fiindca mi-au placut foarte mult. Am ales desene tribale, fiindca acestea nu se vor demoda niciodata, iar un tatuaj il faci pentru tot restul vietii. Stiu ca si Oana Zavoranu are o bratara de sarma ghimpata pe bratul drept, dar nu ea m-a inspirat. Pur si simplu, mi-a placut modelul", a marturisit Ogica. Eugen, artistul care l-a "desenat" pe Ogica, a declarat ca efectuarea tatuajelor a durat opt ore, cu mici pauze.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.