In acest weekend, Laura Andresan incepe turneul "Interzis". Turul de concerte ce poarta numele reality-showului ei de la B1 TV va demara maine, in clubul "Yellow Submarine" din Craiova.

Turneul include 6 orase, printre care Arad, Buzau, Cluj, Costinesti si Bucuresti, iar pe scena va urca, alaturi de Laura, si rapper-ul Grasu XXL, care e si producatorul urmatorului disc al acesteia.

Spectacolele "Interzis" includ dansuri si show-uri erotice, cu muzica live. "Daca pana acum casele de discuri mi-au impus un anumit stil, pot sa spun ca, in sfarsit, o sa apara in toamna pe piata albumul pe care intotdeauna mi l-am dorit: cu muzica foarte buna si multa atitudine. Asa o sa fie si spectacolele, eu si Grasu facem un show pe masura si asta s-a demonstrat deja in spectacolele care le-am avut pana acum", spune Laura.

Vedeta mai spune ca noul album se va numi tot "Interzis" si acum se lucreaza intens la el. De asemenea, va puteti intalni cu Laura si in fiecare vineri, in paginile suplimentului tv Click! ce se distribuie gratuit impreuna cu ziarul. Aici vedeta are o pagina despre sex si ofera sfaturi cititorilor. Daca aveti intrebari, puteti sa-i scrieti la laura.andresan@click.ro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.