Jennifer Lawrence a anuntat ca va renunta la actorie timp de un an, pentru a se dedica "implicarii tinerilor in politica". 

Actrita face parte din comitetul director al miscarii civice Represent.Us, organizatie nonprofit, care lupta impotriva coruptiei.

"Imi voi lua liber anul viitor. Voi lucra cu aceasta organizatie ca parte a Represent. Us, incercand sa implic tineri in politica la nivel local. Nu are nimic de-a face cu partizanatul (politic). Este vorba de demersuri anticoruptie si legi care sa fie aprobate din stat in stat pentru a repara democratia noastra", a declarat actrita, potrivit Digi24.

Lawrence nu este straina de aceasta zona, fiind una dintre primele actrite celebre care au abordat problema diferentelor de salarii intre femei si barbati, la Hollywood.

Luna trecuta, actrita a participat la Women's March din Los Angeles, marsul femeilor care a militat pentru drepturi si egalitate, alaturi de Cameron Diaz si cantareata Adele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.