Nu puține sunt persoanele care au reclamat dispariția mașinii; lipsa unui garaj își spune cuvântul în astfel de situații. Nu doar atât, dar și alte bunuri personale au dispărut odată cu forțarea ușii improvizate. Indiferent de forma garajului, o ușă automatizată și rezistentă nu va ceda presiunii agresiunilor exterioare.

Pentru a preîntâmpina genul acesta de incidente, firmele de profil recomandă posesorilor de mașini, dar nu numai lor, achiziția unei uși de garaj tip rulou. Acesta are o serie de proprietăți care împiedică incidentele nedorite. Detaliem în cele ce urmează.

Cum ar trebui să fie o ușă de garaj potrivită

Indiferent de bugetul alocat, o ușă de garaj adecvată este cea care se potrivește exact pe golul dintre cele două canaturi. De aceea, este important ca măsurătorile să fie făcute la fața locului de către o echipă de profesioniști. Acest lucru se face gratuit, iar usa garaj tip rulou se va potrivi perfect, fără probleme.

Ușile de garaj de tip rulou au mai multe proprietăți avantajoase pentru potențialii clienți. În primul rând, se potrivesc minunat la garajele mai mici. În felul acesta se economisește spațiul și nici ușa în sine nu va fi una costisitoare. În al doilea rând, optimizează acel spațiu, aducându-i un plus de valoare. Și nu în ultimul rând, au un design compact și plăcut.

Ușile de garaj tip rulou sunt recomandate în cazul garajelor în care ușile secționale nu pot fi montate din diverse motive.

Beneficiile ușilor de tip rulou sunt multiple

O ușă simplă și compactă, asta este tot ce are nevoie un garaj atipic. Spre deosebire de ușile secționale, funcționarea unei uși tip rulou este mult mai simplă. Astfel, ușile de acest tip pot avea fie funcționare automată, fie una manuală. Lamelele sale se strâng într-o casetă montată în partea superioară a intrării. Aceste lamele sunt confecționate din aluminiu, cunoscut pentru proprietățile sale.

Ușor de manevrat, dar și rezistent la variațiile de temperatură, ușa de garaj tip rulou poate fi comandată în mai multe variante de culori. Înainte de a se face comanda, echipă tehnică se deplasează la garajul clientului pentru a face măsurătorile adecvate. Abia după acest pas se face o ofertă de preț.

Citeste si:
3 sfaturi pentru alegerea celei mai bune folii de display pentru...
3 sfaturi pentru alegerea...

Ușile de garaj tip rulou vin la pachet cu mai multe beneficii oferite: garanții extinse, revizii dese și mentenanță în caz de nevoie.

Securizarea garajului este asigurată

Nu doar faptul că bunurile din interiorul garajului vor fi la adăpost, dar ușa de tip rulou va izola și fonic și termic tot ce se află înăuntru. Estetice și ușor de folosit, ele se pot asorta și cu alte produse sau accesorii. Pe de altă parte, ele pot fi și personalizate la cererea proprietarului, pentru un impact vizual aparte. Mai mult, pot fi echipate cu fante de aerisire sau cu bariere electro-optice pentru avertizare. Iar lamelelel din aluminiu vopsit fiind, sunt rezistente la rugină și la coroziune.

Bunurile personale merită această investiție avantajoasă și, mai ales, pe termen lung.


Despre autor:


Ultima actualizare: 23 Mai 2024 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.