Drama “Vikingii”, plina de catastrofe, razbunare si moarte, revine la HISTORY® cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminica, de la ora 22:00, din 15 ianuarie. Dupa cum spune creatorul si scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante si cutremuratoare”.

In premiera mijlocului de sezon, reaparitia lui Ragnar in Kattegat porneste un lant de evenimente pe care nimeni – in afara de Seer – nu si le-ar fi putut imagina. El ajunge acasa pe neasteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul sau si pentru a rezolva treburi neterminate cu Regele Ecbert (Linus Roache), in Wessex. Intre timp, Lagertha (Katheryn Winnick) planuieste o lupta pentru putere in Kattegat si Bjorn (Alexander Ludwig) se pregateste de indeplinirea visului sau de a explora Marea Mediterana intr-o noua barca construita pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).



“Se intampla foarte multe lucruri diferite”
, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intra mult mai adanc in unele zone, in aspectele sentimentale, in relatii. Are si batalii extraordinare, intr-adevar, dar in esenta este o calatorie foarte, foarte emotionala. Am propulsat “Vikingii” la cel mai inalt nivel al dramei istorice urmand firul povestii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterana a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fara Os in cel mai de temut razboinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar si a fiilor sai.”

Potrivit unui comunicat remis 9am, al cincilea sezon din ”Vikingii”, in care distributia este completata de castigatorul Globului de Aur® Jonathan Rhys Myers (Dinastia Tudorilor), este in etapa de productie in Irlanda.

Seria aclamata de critici a creatorului si unicului scenarist Michael Hirst (Elizabeth – film castigator al Academy Award® si Emmy®, nominalizat la Globul de Aur® cu seria Dinastia Tudorilor), “Vikingii” este este o saga de familie care spune povestile remarcabile ale vietilor si aventurilor epice ale invadatorilor si exploratorilor Evului Mediu Intunecat.

Hirst este producator executiv impreuna cu Morgan O'Sullivan de la World 2000 (Contele de Monte Cristo; Dinastia Tudorilor), Sheila Hockin (Dinastia Tudorilor; Borgia), John Weber de la Take 5 Productions (Dinastia Tudorilor; Borgia), Sherry Marsh, Alan Gasmer si James Flynn (Dinastia Tudorilor, Borgia). Jana Bennett si Arturo Interian sunt producatorii executivi din partea HISTORY®.

Citeste si:
History analizeaza evenimentele de referinta din anii `90 intr-o...
History analizeaza...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.