La 20 de ani de la moartea micii regine a frumusetii JonBenet Ramsey, Crime + Investigation® difuzeaza in premiera un nou documentar care dezvaluie detaliile exclusive ale cazului – Uciderea lui JonBenet: adevarul dezvaluit.

Documentarul va fi difuzat pe 25 decembrie, de la ora 22:00.

In dimineata zilei de 26 decembrie 1996, parintii John si Patsy Ramsey s-au trezit gasind o nota de rascumparare a fiicei lor de 6 ani disparuta, JonBenet. Dar fetita a fost apoi gasita fara viata in subsolul casei parintesti, batuta cu salbaticie.

In ciuda furtunilor mediatice, acuzatiilor la adresa familiei, marturiilor false, teoriilor despre patrunderi prin efractie si a numeroaselor audieri la tribunal, cazul a ramas nerezolvat timp de 20 de ani.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Crime + Investigation® dezvaluie detalii in premiera ale cazului, incluzand interviul din 1998 in care Burke Ramsey descrie evenimentele asa cum le-a vazut el, marturie preluata de Procuratura si nedifuzata niciodata catre public, precum si o analiza din partea unui psiholog pediatru independet. Marcand 20 de ani de la tragicul eveniment, documentarul special include si primul interviu actual cu John Ramsey, care ne ofera o incursiune fara precedent in jurnalele sale din perioada crimei si in sufletul lui si al sotiei, Patsy Ramsey. Probe AND noi si socante, prezentate in exclusivitate, arunca o noua lumina asupra posibilil


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.