Cantareata Melissa Etheridge ii ia apararea lui Brad Pitt in divortul de Angelina Jolie, care l-a acuzat ca i-ar fi abuzat fizic si verbal pe copii, si spune ca aceste invinuiri sunt "complet nefondate".

Artista, in varsta de 55 de ani, a declarat intr-un interviu la emisiunea radio a lui Andy Cohen, "SiriusXM", ca a fost "devastata" pentru Brad Pitt, cand a auzit vestea despartirii de Angelina Jolie.

"Mi se frange inima cand cineva iti ia ceva atat de serios precum casatoria si relatia si drepturile asupra copiilor, asa cum probabil s-a procedat acum", a spus Melissa Eteridge, care este o veche prietena a lui Brad Pitt si care a cantat la nunta lui cu Jennifer Aniston.

Melissa Eteridge, care a trecut si ea printr-o batalie urata pentru custodie cu sotia ei Tammy Lynn Michaels in 2010, o critica pe Angelina Jolie si pe avocatii ei pentru felul cum au inteles sa se ocupe de divort.

"Am trecut prin procese familiale. Am fost de doua ori in aceasta situatie si am avut grija sa nu existe stiri eronate", a spus ea.

Etheridge i-a spus gazdei emisiunii ca este "absolut sfasietor" sa-si vada prietenul in centrul unor acuzatii de abuz asupra copiilor, si ca ar vrea sa i-a legatura cu Brad Pitt in aceasta perioada dificila. Artista a spus ca a pierdut legatura cu Brad Pitt dupa ce actorul a inceput relatia cu Angelina Jolie. "Suntem multi prieteni care nu l-am mai vazut de 10 ani". "Cu totii am pierdut un prieten", a adaugat.

Etheridge a acuzat-o pe Angelina Jolie de comportament "imoral" cand a stricat relatia lui Billy Bob Thorton, care avea o relatie cu Laura Dern in acea perioada.

"Am fost prin preajma cand Angelina nu s-a comportat dragut cu Billy Bob si Laura Dern. Am luat-o ca pe ceva personal. Am ajutat-o pe Laura sa se mute din casa lui Billy Bob", a explicat ea.

Melissa Etheridge este cunoscuta pentru imbinarea stilurilor pop, folk si rock cu versurile confesionale. Ea este, de asemenea, un simbol al activismului lesbian inca de la declararea publica a orientarii sale sexuale, in 1993, scrie News.ro.

Cuplul Jolie-Pitt a stabilit un acord temporar, care este valabil pana in 20 octombrie, fiind prima conventie intre cei doi dupa ce Angelina Jolie a intentat divort pe 20 septembrie. Actrita a invocat “sanatatea familiei” si a cerut custodia deplina a copiilor.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Brad Pitt urmeaza sa faca un test antidrog si antialcool, ca parte a intelegerii cu Angelina Jolie, de care s-a despartit de curand, conventie care i-ar permite sa-si vada cei sase copii, potrivit unor persoane apropiate familiei, citate de Reuters.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.