Ce actrita a intrat in istorie, devenind prima femeie care a reusit sa patrunda in Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie, potrivit editorilor revistei Forbes.

Amy Schumer ocupa pozitia a patra in Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie, cu venituri de 17 milioane de dolari, obtinute in perioada iunie 2015 - iunie 2016.

Primul loc in acest clasament a fost ocupat de actorul Kevin Hart, cu 87,5 milioane de dolari. Celebrul Jerry Seinfeld se afla pe locul al doilea, cu 43,5 milioane de dolari, iar pe pozitia a treia s-a clasat Terry Fator, cu venituri de 21 de milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie din lume este completat de Amy Schumer (17 milioane de dolari), Jeff Dunham (13,5 milioane de dolari), Dave Chapelle (13 milioane de dolari), Jim Gaffigan (12,5 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (9,5 milioane de dolari), Russell Peters (9 milioane de dolari) si John Bishop (7 milioane de dolari), scrie News.ro.

Amy Schumer a devenit recent prima actrita de stand-up comedy care a sustinut un spectacol in calitate de headliner in celebra Madison Square Garden din New York si a sustinut un turneu de comedie in Marea Britanie in luna august.

Dupa ce sitcomul ei TV ”Inside Amy Schumer” s-a incheiat anul trecut, actrita americana a jucat in comedia ”Trainwreck” si a debutat in domeniul filmelor dramatice cu un rol in pelicula ”Thank You For Your Service”, inspirata dintr-un roman scris de David Finkel, ce analizeaza felul in care sindromul de stres posttraumatic ii afecteaza pe militarii care revin de pe front.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.