Pe 22 septembrie, Grand Cinema & More aniverseaza cinci ani de la deschidere – cinci ani de entertainment de calitate, petrecuti alaturi de iubitorii declarati ai spectacolului.

Grand Cinema & More s-a lansat in 2011, devenind primul cinematograf din Romania care a dezvoltat o stagiune de evenimente culturale. Inca de atunci, pastreaza fata de clientii sai promisiunea entertainmentului la nivel premium si a investitiei constante in tehnologie si confort, pentru a transforma fiecare vizionare intr-o experienta cinematografica memorabila.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in cei cinci ani de functionare, cu peste 4 milioane de bilete vandute, ecranele Grand Cinema & More au sustinut 1.028 de proiectii de film, iar pasionatii de cultura s-au putut bucura de peste 540 de spectacole de teatru, balet, improvizatie si concerte. In tot acest timp, salile cinematografului au fost modernizate pentru a putea sustine si amplifica spectacolul fiecarui eveniment, Grand Ultra devenind singura sala de cinema din Romania dotata cu revolutionarul sistem de sunet Dolby Atmos si cu cel mai mare ecran.

„Cred ca cel mai frumos lucru pe care il putem realiza prin intermediul unui cinematograf este sa cuantificam timpul in spectacole. Filme, piese de teatru, evenimente internationale la care altfel ti-ar fi aproape imposibil sa participi - pe toate acestea ne bucuram sa le aducem acolo unde sunt cei care le asteapta: partenerii si spectatorii nostri. Ei sunt cei carora le datoram evolutia Grand Cinema & More si carora promitem sa le sustinem in continuare apetitul pentru entertainmentul de calitate”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager Baneasa Developments.

Cu aceasta ocazie, Grand Cinema & More ii rasplateste pe cei care, de-a lungul timpului, s-au bucurat de spectacole in salile cinematografului. Pasiunea pentru film a celor mai fideli o suta de clienti va fi premiata cu popcorn si cele mai bune locuri la vizionari pentru urmatorul an. Alaturi de ei, cei care merg la film in perioada 22 – 25 septembrie vor beneficia de un bilet gratuit pentru fiecare bilet cumparat.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele pentru Agri Trade Summit 2024. Prețuri...
S-au pus în vânzare biletele...

In toata aceasta perioada, cinematograful isi intampina spectatorii cu o atmosfera festiva, presarata cu surprize, pentru a pastra amintirea celebrarii a #5anideentertainment.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.