Mama lui Dave Grohl va publica o carte despre experientele sale si ale altor femei in cresterea starurilor rock.

Mama rockerului Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters si fostul baterist al formatiei Nirvana, povesteste intr-o carte de parenting pentru familiile ce inseamna sa ai de-a face cu viitoare staruri rock. Volumul contine atat amintiri ale autoarei, cat si memorii ale mamelor unor vedete precum Michael Stipe, Amy Winehouse si Adam Levine.

Cartea Virginiei Hanlon Grohl, intitulata ”From Cradle to Stage: Stories from the Mothers Who Rocked and Raised Rock Stars” (De la leagan la scena: Povesti ale mamelor care au crescut staruri rock), va fi lansata in aprilie 2017.

Volumul va contine povestiri amuzante scrise de mame ale unor staruri ca Michael Stipe, Amy Winehouse si Adam Levine, precum si propriile sale amintiri ca mama a fostului baterist al trupei Nirvana.

”Virginia s-a intrebat adesea despre experientele pe care le-au avut alte mame care au crescut fii si fiice ce au devenit staruri rock. Au fost la fel de surprinse ca ea de faima dobandita de copiii lor? S-au ingrijorat pentru viata copiilor lor intr-o industrie plina de droguri si alte pericole? Si-au incurajat copiii sa isi urmeze pasiunile, in ciuda riscurilor? Le aduc aminte copiilor lor sa isi puna in bagaj o haina calduroasa cand pleaca in turneu?”, arata o prezentare a cartii, potrivit News.ro.

Cartea Virginiei Hanlon Grohl contine si fotografii de familie din copilaria fiului ei.

Dave Grohl a creat trupa rock americana Foo Fighters in orasul Seattle, in 1994, dupa destramarea grupului grunge Nirvana, in urma sinuciderii solistului, Kurt Cobain, cofondator alaturi de Krist Novoselić.

Grupul Foo Fighters, recompensat cu 11 premii Grammy, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent dintre ele, ”Sonic Highways”, a aparut pe piata in 2014.

Infiintata in anul 1987, in Aberdeen si stabilita mai tarziu in Seattle, Nirvana a lansat trei albume de studio - ”Bleach” (1989), ”Nevermind” (1991) si ”In Utero” (1993) - si a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, in 2014. Dave Grohl s-a alaturat trupei in anul 1990. Pe 8 aprilie 1994, Kurt Cobain a fost gasit mort in casa sa din Seattle. Analizele au determinat ca moartea sa a survenit, cu trei zile inainte, prin impuscare, iar arma si un bilet de adio au fost gasite la fata locului.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.