Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor, incepand de maine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.

Sezonul sase va debuta cu o surpriza de proportii din partea antrenorilor, un moment emotionat, dar in acelasi timp plin de forta si determinare, care ii va cuceri pe romani. Si, dupa un inceput care va prefigura lupta apriga pentru marele trofeu, spectacolul va continua cu replici savuroase, melodii precum Purple rain, Supergirl sau Born to be wild, interpretate fabulos, distractie si momente memorabile.

Tot maine vom face cunostinta cu o concurenta care a avut colaborari cu renumitul DJ ATB si a urcat pe aceeasi scena cu artisti internationali precum Pink, Kelly Rowland sau Nicole Scherzinger, dar si cu o concurenta care a facut parte dintr-o trupa romaneasca de succes. Surprizele vor continua si pentru Smiley, care va face o cerere inedita si va fi tinut in suspans in asteptarea raspunsului.

In prima editie a noului sezon Vocea Romaniei vom afla si cui apartin urmatoarele replici, contextele in care au fost spuse si de ce au starnit hohote de ras: ”Eu nu vorbesc cu dumneavoastra, ca nu v-ati intors!”, ”Esti facuta pentru echipa mea, dar nu m-am intors.” sau ”Tu vorbesti mai mult decat noi, greierasule!”

Vocea Romaniei le va aduce telespectatorilor un spectacol plin de energie, vibratie, foarte multe surprize, distractie si o lupta nemaivazuta pentru cele mai bune voci ale acestui sezon, maine, de la 20:30, numai la Pro TV!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.