Lansat in mediul online la inceputul acestei veri, verdict.ro - singurul brand romanesc puternic de fashion review - a ajuns in doar cateva luni la peste 38.000 de unici pe zi.

Fondat in 2004, Verdict a inceput printr-o rubrica de celebrity fashion review in revista Ciao!, iar in 2016 a fost lansata varianta premium online. Celebritati, dar si non celebritati, sunt recenzati din punct de vedere al tinutelor de catre stilistii Verdict.ro, printre care cunoscutii Maurice Munteanu, Cristina Craciun, Catalin Valean si nu numai.

Evolutie vestimentara, Streetstyle, Super Tinuta Mea, Shop The Look sau Cui ii sta mai bine sunt doar cateva dintre rubricile permanente ale Verdict.ro.


Potrivit unui comunicat remis 9am, in campania de outdoor acum lansata, Verdict.ro ia atitudine cu umor fata de trendurile nefericite care aglomereaza garderoba showbiz-ului autohton: de la kitsch-ul ostentativ la obsesia brand-urilor de lux si noul val al traditiei folclorice redescoperite.

Echipa de creatie a campaniei: Julien B.- copywriter, Bogdan Petcu - art director.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.