Compozitorul Adrian Enescu a incetat din viata la varsta de 68 de ani in cursul zilei de vineri, anunta Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

Nascut pe 31 martie 1948, Adrian Enescu si-a dedicat viata muzicii in cei 41 de ani de cariera.

Compozitorul roman este cunoscut in special pentru activitatea sa in domeniul muzicii de film, numele sau fiind asociat la aproximativ 65 de titluri.

Ca muzician, Adrian Enescu a fost printre primii artisti de muzica electronica din Romania, incepand cu anii '70, scrie Gandul.

Adrian Enescu a definit stilul Loredanei Groza prin productia unor albume precum "Buna seara, iubite", "Un buchet de trandafiri", sau "Diva inamorata". De asemenea, a colaborat cu Silvia Dumitrescu la albumul "Cred in tine", scrie zf.ro.

Un ultim omagiu ii va putea fi adus artistului la Uniunea Compozitorilor si muzicologilor din Romania, unde trupul sau neinsufletit va fi depus marti, pe 23 august.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.