Vara este lunga si plina de surprize. Acest sezon nu este nici pe departe aproape de sfarsit, caci a sesea editie Summer Well se apropie cu pasi repezi.

Precum ne-am obisnuit, al doilea weekend din august este dedicat distractiei, muzicii de cea mai buna calitate si amintirilor memorabile.

Pe 13 si 14 august, pregateste-te sa savurezi show-uri inegalabile, care te vor transpune intr-o atmosfera incendiara intr-o locatie pe masura: Domeniul Stirbey, Buftea.

Headlinerii festivalului din acest an sunt Hurts si The Chemical Brothers. Vocalistul Theo David Hutchcraft si synthesistul Adam David Anderson anunta un spectacol magnific sambata, 13 august, in timp ce formatia britanica compusa din Thomas Owen Mostyn Rowlands si Edmund John Simons ne va incanta cu muzica electronica duminica, pe 14 august.

Paleta muzicala oferita este variata. Astfel, The Neighbourhood ne va incanta cu muzica rock, trupa americana Crystal Fighters, Years & Years si The Chemical Brothers cu muzica electronica, duo-ul popular german format din Clemens Rehbein si Philipp Dausch, care alcatuiesc trupa Milky Chance, ne vor entuziasma cu muzica electronica cu influente reggae, iar Sundara Karma vor intretine euforia, printr-un touch revigorant. In plus, vor mai performa pe scena, trupe precum Blossom, HÆLOS si BØRNS.

Aplicatia Summer Well – ghidul tau complet pentru festival

Vrei sa ramai la curent cu cele mai noi informatii referitoare la festivalul tau preferat? Tot ce trebuie sa faci e sa descarci aplicatia Summer Well din App Store, Windows Store sau Google Play (in functie de sistemul de operare al smartphone-ului tau). Aceasta iti ofera instant acces la:


  • achizitia de bilete
  • programul pe ore al trupelor
  • acces exclusiv la I`m with the BAND
  • pre-festival – harta festivalului si lista tuturor activitatilor

Linia de transport – Summer Well

Linia de transport Summer Well va pleca in fiecare dintre cele doua zile de festival din statia Muzeul Taranului Roman (in apropiere de Piata Victoriei), incepand cu ora 14:30 si va functiona pana in jurul orei 04:00. Plecarea din Buftea se va face din statia amenajata langa Domeniul Stirbey. Durata unei calatorii este de aproximativ 30 minute.

Doritorii vor putea ajunge la Summer Well si cu masinile proprii. Pentru aceasta pot folosi unul dintre cele trei trasee cunoscute: prin Chitila, Mogosoaia sau Corbeanca.

In Buftea exista spatii amenajate de parcare. O parte dintre acestea (aproximativ 350 locuri de parcare) se gasesc chiar in apropierea Domeniului Stirbey. Pe langa acestea, cei care vin cu masinile vor putea parca pe strazile din apropierea Domeniului.

Domeniul Stirbey

Summer Well va avea loc si in 2016 pe Domeniul Stirbey, aflat la Buftea, la 15 km de Bucuresti. Domeniul este una dintre cele mai frumoase locatii din jurul Bucurestiului; un parc amenajat pe mai mult de 25 de hectare de catre familiile boieresti care l-au locuit de-a lungul ultimelor doua secole - Stirbei si Bibescu - care a fost modernizat si dotat in anii recenti de proprietarii sai, Bucharest Arena.
Citeste si:
Massif free your wild side
Massif free your wild side

Zona principala a festivalului va fi Peluza Centrala, acolo unde va fi amplasata scena principala a festivalului. In jurul lacului interior vor exista terase si zone de relaxare, plus zona de surf. Zona "food court" se va extinde (la fel si oferta culinara a festivalului) si noi zone de activitati (indoor si outdoor) vor fi dezvoltate in sala Regina Maria si pe domeniu. Partenerii festivalului pregatesc programe care sa umple ziua de festival si care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc ceva mai mult decat muzica live.

Asadar pregateste-te sa experimentezi senzatii de neegalat, pe ritmuri antrenante la Summer Well, festivalul ca o vacanta, oferit de Orange Romania.

Summer Well, un festival ECO

Te-ai intrebat de ce nu vezi afise prin oras despre festival? Trebuie sa stii ca organizatorii s-au gandit la mediu si au decis ca in procesul de promovare al evenimentului nu va fi folosita hartia. Copacii sunt foarte importanti si merita protejati, mai ales la noi in tara. #EcoSummerWell
Citeste si:
Orange montează un cablu submarin transatlantic ce va lega SUA,...
Orange instalează un cablu...

Biletele pentru aceste eveniment pot fi achizitionate de pe eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.