Grimus lanseaza o noua piesa alaturi de Alexandra Ungureanu. Culoare este cel de-al treilea single de pe primul EP in limba romana semnat Grimus.

Dupa "Ultima ora" si "Vom lupta", clujenii au inregistrat noul single alaturi de Alexandra Ungureanu, premiera live a piesei avand loc la festivalul Electric Castle, acolo unde Grimus a concertat live, in prima seara a festivalului.

Despre Culoare, chitaristul trupei Grimus si compozitorul piesei Culoare, Vali Rauca declara: “Noua piesa a fost inca de la inceput o provocare, deoarece a pornit ca o incercare de a transforma in sunete o experienta intens vizuala. Pe scurt, totul prinde culoare din momentul intalnirii cu cineva foarte special, care ne face sa realizam faptul ca nimic din ceea ce a fost sau va fi nu mai conteaza in acea clipa. Un abandon total al simturilor, o explozie de viata care ne face sa ne intrebam daca mintea si sufletul vor suporta aceasta supradoza de uitare de sine in doi. In acest sens, colaborarea cu Alexandra Ungureanu nu este intamplatoare, deoarece in vocea ei a existat mereu un echilibru perfect intre emotie si intensitate, potrivindu-se foarte bine cu mesajul acestei piese”.

Alexandra Ungureanu a adaugat: “Ma consider o norocoasa pentru ca de-a lungul timpului am stat in studio si pe scena alaturi de cativa dintre artistii pe care ii admir si a caror muzica o apreciez ca ascultator, cum sunt si cei de la Grimus. Desi Culoare a fost o provocare pentru mine, am reusit sa aducem la un numitor comun stilul lor inconfundabil cu zona in care eu pot sa ma exprim cu lejeritate. Orice experienta Grimus live e o bucurie, deci cu atat mai mult abia astept momentele in care impreuna vom darui emotii si culori pe scena”.

Grimus si Alexandra Ungureanu se pregatesc sa filmeze si videoclipul pentru Culoare, acesta urmand sa fie lansat la inceputul lunii august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.