Johnny Depp a scos la licitatie picturile semnate de Jean-Michel Basquiat, care valoreaza milioane de dolari, pe fondul divortului de actrita Amber Heard si in mijlocul scandalului de violenta domestica in care este implicat.

Actorul a scos la vanzare cele noua tablouri semnate de faimosul pictor pe care le detine, opere pe care le-a colectionat timp de 25 de ani, scrie mediafax.

Potrivit contactmusic.com, colectia de arta se va vinde casei de licitatii Christie's din Londra, pe 29 si 30 iunie.

"Nimic nu poate inlocui caldura si sentimentul nemijlociriii pe care il tese, ca o aura, un tablou de Basquiat. E vorba de poezie. Pictorul pune intrebari esentiale, grave si livreaza adevarul in forma poetica. Muzica frumoasa si tulburatoare a picturilor lui, cacofonia tacerii care ataca simturile noastre vor dainui mai mult decat rasuflarea noastra", ar fi spus Johhny Depp, potrivit declaratiilor actorului intr-un comunicat de presa raspandit in media de casa de licitatii Christie's.

Potrivit reprezentantilor casei Christie's, protagonistul din "Piratii din Caraibe" a negociat cu comisarii de licitatii sa-si vanda colectia de arta de la inceputul acestui an, scrie cnn.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.