LifeStar 14 Mai 2016 18:07
Finala va fi difuzata pe canalul oficial de Youtube al Eurovision de la ora 22:00 (ora Romaniei), potrivit eurovision.tv.

Finala competitiei muzicale Eurovision de diseara, in care vor intra 26 de tari si la care ar fi trebuit sa participe si Romania, daca nu ar fi fost descalificata, in urma datoriile acumulate de TVR, va fi difuzata pe canalul oficial de Youtube al Eurovision, potrivit eurovision.tv.

Piesele care s-au calificat in finala au fost decise in urma voturilor telespectatorilor trimise prin SMS, dar si in urma votului unui juriu de specialitate. Iata tarile participante la finala Eurovision din aceasta tara:

Primele zece tari calificate pentru finala din 14 mai, in urma primei semifinale, care a avut loc marti, 10 mai, sunt Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croatia, Austria, Armenia, Cehia, Cipru si Malta, informeaza MEDIAFAX.

Dupa semifinala a II-a, desfasurata joi, urmatoarele zece tari calificate, pentri a canta in seara finalei Eurovision sunt Letonia, Georgia, Bulgaria, Australia, Ucraina, Serbia, Polonia, Israel, Lituania si Belgia.

De asemenea, pentru finala Eurovision, au fost calificate din oficiu: Finlanda, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie si Suedia. Astfel, in finala vor intra in competitie 26 de tari.

Fanii vor urmari alaturi de milioanele de telespectatori din intreaga lume finala in care concureaza 26 de tari, un spectacol ce se anunta grandios, ce se va desfasura pe Globe Arena din Stockholm. La finalul transmisiunii in direct, toate prestatiile din competitie vor fi publicate pe canalul de YouTube al Eurovision.

Invitatul special de la Stockholm este starul pop Justin Timberlake, care a promis sa faca atmosfera diseara, la finala Eurovision.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.