LifeStar 2 Mai 2016 15:40
Madonna a postat pe Instagram o imagine emotionanta cu fiul sau recalcitrant Rocco, parand sa se fi impacat cu el, dupa ce adolescentul refuzase in decembrie 2015 sa se mai intoarca la casa din New York a vedetei, preferand sa stea cu tatal lui, regizorul Guy Ritchie.

Cantareata a postat imaginea cu ea alaturi de Rocco, fiul sau in varsta de 15 ani, vineri (29 aprilie), cu textul: "Avem nevoie!" si un emoji reprezentand o inima purpurie. Madonna a mai distribuit pe reteaua de socializare alte imagini cu ea alaturi de copiii sai adoptivi, David si Mercy.

Cantareata in varsta de 57 de ani s-a reconectat cu fiul sau in cadrul unei vizite in Londra, luna trecuta, in ciuda faptului ca se afla in mijlocul unei dispute pentru custodie cu fostul sau sot, regizorul Guy Ritchie.
In timpul vizitei cantaretei in capitala Marii Britanii, ea si Rocco au mers la filmul "Batman v. Superman: Dawn of Justice", iar Madonna i-a permis fiului sau sa organizeze o petrecere la casa ei, informeaza People.com.

Rocco a zburat in Londra dupa ce a lasat-o pe mama sa sa isi termine turneu Rebel Heart si nu s-a mai intors din decembrie anul trecut la casa din New York a acesteia . El a fost de atunci in centrul unei batalii aprinse pentru custodia sa dupa sederea sa prelungita alaturi de tatal sau si noua lui sotie, Jacqui Ainsley, precum si de cei trei copii ai cupului - Rafael, Levi si Rivka.
Un judecator din New York a somat cele doua parti sa gaseasca o solutie amiabila pentru batalia pentru custodie inainte de a se reintoarce in instanta, in iunie 2016, si se pare ca fostul cuplu a tinut cont de sfatul instantei - Guy a fost vazut venind la casa Madonnei, in timp ce cantareata se afla in Londra in aprilie, cu o sticla de vin.

Madonna a fost casatorita de doua ori, prima oara cu actorul american Sean Penn, iar apoi cu regizorul Guy Ritchie. Ea mai este mama a altor trei copii: a fiicei sale Lourdes, de 19 ani, care a rezultat din relatia cu partenerul sau de atunci, Carlos Leon si a lui David si Mercy, ambii adoptati din Malawi.

Guy Ritchie, regizorul fimului din 2009 "Sherlock Holmes", s-a recasatorit in 2015 cu modelul britanic Jacqui Ainsley. Ritchie este si scenarist si producator britanic. Acesta regizat mai multe filme de succes, in cateva din ele in rolul principal fiind distribuit acelasi actor, Jason Statham: "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" (1998), "Snatch" (2000), "Swept Away" (2002), "Revolver" (2005), "RocknRolla" (2008), "Sherlock Holmes" (2009) si "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" (2011). Intre 2000 si 2008 a fost casatorit cu cantareata Madonna.

Citeste si:
Șerban Huidu, despre accidentul provocat în urmă cu 11 ani: „Asta e...
Șerban Huidu, despre...

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneulu,i "Sticky and Sweet", precizeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.