Șerban Huidu a vorbit, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, despre accidentul mortal pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de 11 de ani. Iată ce a declarat omul de televiziune!

Șerban Huidu, despre accidentul din Brașov

Șerban Huidu a devenit cunoscut publicului larg ca prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, dar un accicent pe care l-a provocat în urmă cu mai bine de 11 ani i-a schimbat viața. El și cu Mihai Găinușă făceau senzație la Prima TV, în fiecare săptămână, iar mulți le-au simțit serios lipsa, doar că după ce a făcut accidentul respectiv de pe urma cărora și-au pierdut viața trei persoane.

Invitat în cadrul emisiunii pe care o prezintă Denise Rifai la Kanal D, omul de televiziune a precizat că nimeni nu își dorește să aibă un accident, pentru că nu este o faptă pe care să o urmărești, cu atât mai puțin când ai în interior copiii și mașina. De asemenea, acesta este de părere că este cel mai important să faci pace cu tine însuți, dar să nu eziți să îți pui întrebări legate de cei ai fi putut face în caz contrar.

”Nimeni nu-și dorește un accident, nu este o faptă pe care să o urmărești, e greu să creadă cineva că ai plecat să faci accident când aveai copiii în mașină și soția. (…) Cel mai important e să faci pace cu tine. Dacă poți să-ți pui întrebarea ce ai fi putut să faci să eviți?”, a spus Șerban Huidu, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Șerban Huidu a mai precizat faptul că mulți au vorbit despre acel accident, la vremea aceea, fără să aibă prea multe informații în acest sens. Știe că a fost judecat de multă lume, dar și că imaginea aceasta îl va urmări pentru întreaga sa viață. S-a iertat pe el însuși pentru răul provocat, după ce a pus în balanță lucrurile pe care ar fi putut să le facă și pe care nu. A avut puterea de a merge mai departe, iar asta este tot ceea ce contează.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

“Cred că cel mai bun exercițiu pe care îl poți face, un sfat pt cei care trec printr-o astfel de situație, să pui într-o balanță ce puteai face și ce nu puteai face. Mie mi-a ieșit bine balanța asta. Având în vedere ce mi-a ieșit la final din balanță, am avut puterea să merg mai departe, am trecut mai departe de ce a zis Ciutacu, pentru că știu eu ce s-a întâmplat. Imaginea ta depinde multe alte lucruri”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.