Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt rivale de ani buni, iar la un moment dat părea că scandalurile dintre ele nu se vor sfârși niciodată. Acestea și-au adresat cuvinte dure, ori de câte ori au avut ocazia, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, „Zâna Surprizelor” a spus lumii întregi de la ce a pornit totul.

Multă lume a crezut că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu s-au suportat niciodată din cauza faptului că au avut același partener de viață. Mai mult de atât, oamenii le-au comparat de fiecare dată având ca punct de reper căsniciile lor. Vedetele au pus și ele paie pe foc, când erau întrebate ce părere au una despre cealaltă adresându-și cuvinte dure.

Andreea Marin, adevărul despre Mihaela Rădulescu

Invitată în emisiunea lui Denis Rifai, de la Kanal D, Andreea Marin a ținut să lămurească odată pentru totdeauna această situație și a mărturisit că rivalitatea dintre ele nu are niciun fel de legătură cu faptul că au fost căsătorite cu același bărbat. Prezentatorea a spus despre ea că este un om care privește mai întâi în curtea și că probabil i-a deranjat pe cei din jurul ei cu succesul pe care l-a avut la vremea aceea. Vedeta crede că realitatea de acum arată clar unde a ajuns fiecare dintre ele și ce au reușit să facă în viață.

"În primul rând, cât de deplasat să te gândești că cineva se însoară sau se mărită cu un om pentru că a mai fost cineva însurat sau măritat cu același om. Trebuie să fii puțin bolnav fie să o gândești, dar să o și faci. În orice caz nu de la mine. Eu sunt un om care privește în curtea sa, își vede cu extrem de multă pasiune de munca sa. Probabil că am deranjat prin succes. Am deranjat când am devenit prea vizibilă, deși la început eram un copil care nu părea să ofere perspective, creșterea a fost fulminantă și a deranjat. Și de aici au pornit tot felul de șicane, dar nu de la mine.

Eu sunt un om educat, cu bun simț, și sunt un om care știe să-și vadă de drumul său, însă la un moment dat agresivitatea te deranjează și trebuie să te aperi. Evident de la ea. Când sunt două persoane implicate, mai rămâne una. Fiecare s-a definit, realitatea de azi arată unde e fiecare.", a spus Andreea Marin, în emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai.

Citeste si:
Se retrage sau nu Mihaela Rădulescu din lumina reflectoarelor: „Ce...
Se retrage sau nu Mihaela...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 August 2021 - 08 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.