Una dintre postările pe care le-a făcut, zilele acestea, Mihaela Rădulescu le-a atras imediat atenția internauților. Fără a aștepta mai multe detalii din partea vedetei, oamenii au ajuns repede la concluzia că a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, cât mai repede cu putință. Văzând că a fost înțeleasă greșit, ea a decis să lămurească întreaga situație.

Mihaela Rădulescu, despre retragerea din lumina reflectoarelor

Recent, Mihaela Rădulescu a făcut câteva declarații despre intimitatea de care își dorește să aibă parte de acum înainte și de care nu s-a putut bucura ani la rând, deoarece fiind persoană publică acest lucru nu a fost posibil. De asemenea, le-a explicat celor care o urmăresc faptul că de fiecare dată când vorbește mai puțin despre ea, se simte mai liberă, mai încrezătoare, dar și mult mai inspirată. Tot ea a zis că întotdeauana a știut cum să își trăiască viața și că acum a nu împărtăși cu oamenii tot ceea ce trăiește reprezintă o sursă de fericire.

La finalul postării, și-a cerut scuze în fața urmăritorilor pentru faptul că nu postează atât de des pe cât și-ar dori ei, motiv pentru care aceștia au ajuns repede la concluzia că a fost, de fapt, un mesaj de retragere. La scurt timp după aceea, a început să se discute pe marginea acestui subiect, iar Mihalea Rădulescu a ieșit după în față cu alte declarații în care a explicat ce a vrut să zică și a lămurit pe toată lumea că nu pleacă nicăieri.

„A trecut ceva timp de când am început să învăț o limbă nouă – se numește intimitate. Da, după atâția ani ca persoană publică învăț cum să păstrez lucrurile pentru mine, cum să construiesc în secret, cum să nu explic totul străinilor. Ei bine, asta a fost o provocare. Intimitatea pe Instagram ar putea suna ca un oximoron, dar se poate cumva. Cu cât vorbesc mai puțin despre mine în public cu atât mai mult mă simt mai liberă, inspirată și încrezătoare.

Întotdeauna am avut super puterea mea de a ști să-mi trăiesc viața, dar acum, să nu împărtășesc totul, mă face atât de fericită. Deci, îmi cer scuze că nu sunt un instagramer normal cu postările acelea zilnice despre tot programul meu. Da, asta sunt eu acum. Sunt cam mândră de mine”, a povestit Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

Citeste si:
Pe 20 martie are loc echinocțiul de primăvară. Cerurile se deschid...
Pe 20 martie are loc...

La câteva zile după aceea, Mihaela Rădulescu a decis să li se adreseze din nou urmăritorilor ei, cu scopul de a lămuri confuzia creată anterior. Vedeta a spus că a fost înțeleasă greșit și că nu se pune problema de nicio retragere, doar că nu mai crede în expunerea excesivă a detaliilor despre viața privată, în fiecare zi, în mediul online. De asemenea, a explicat că este mai ocupată ca oricând și că, pur și simplu, nu mai are nevoie de promovare, deoarece a ajuns la un alt nivel, ci vrea doar să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ea.

”Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei”- pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private, a fost tradusă ca… retragere. Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale. Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influență sau de a inspiră, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povești despre el. Dar, nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată că oricând. Doar că businessul meu și viață mea de acum nu mai au nevoie de promovare, ci de… libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbială mea filosofie de a trăi exact cum îmi place… Sunt aici, cu voi, va urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să va dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine!”, a notat ea pe Instagram, după aceea.

Citeste si:
Cum se înțeleg Anghel Damian și Lia Bugnar pe platourile de...
Cum se înțeleg Anghel Damian...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.