Seara trecută, telespectatorii au putut afla cine este „Muma Pădurii” de la Masked Singer. Dacă în cazul lui Theo Rose cei de acasă s-au prins repede, nu a fost aceeași situație și în ceea ce o privește pe Andreea Marin. Mulți au pariat că în spatele măștii se afla, de fapt, Andra, dar au dat greș de data aceasta. 

Andreea Marin era „Muma Pădurii”

După ce s-a aflat că era cea din spatele măștii, fosta prezentatoare a postat câteva imagini și a vorbit despre experiența unică de care a avut parte. Personajul ei a impresionat multă lume, mai cu seamă în momentul demascării. Nu le-a venit să creadă că ea era cea care i-a cucerit, încă din prima.

Pentru vedetă a fost un moment numai bun, pentru a-și aminti de energia, entuziasmul și puterea de a visa a copilului din ea.

„Emisiunea mi-a amintit de entuziasmul, energia si puterea de a visa a copilului din mine! Nu vă lăsați păcăliți, Muma Pădurii e tânără în suflet, prețuiește viața și mai are multe surprize de oferit! Pentru ea, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru susținere, dragii mei, și mulțumesc minunatei echipe”, a scris Andreea Marin, în mediul online.

Mihaela Rădulescu a avut și ea numai cuvinte de laudă la adresa Andreei Marin. Din punctul ei de vedere, „Muma Pădurii” a fost un personaj foarte greu de interpretat, iar vedeta s-a descurcat de minune în acest caz.

Sursa foto (c): Mihaela Radulescu/InstaStory

„Muma pădurii- un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Well done, Andreea! Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și mai neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2021 - 04 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.