Anghel Damian și Lia Bugnar nu mai formează un cuplu, dar formează o echipă de nota 10 pe platourile de filmare, unde se întâlnesc destul de des. Mulți s-au întrebat cum se înțeleg foștii parteneri la filmări, având în vedere situația, iar el a dat o serie de declarații în acest sens, pentru a lămuri pe toată lumea.

Cum se comportă Anghel Damian și Lia Bugnar la filmări

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, înainte ca regizorul serialului Clanul să formeze un cuplu cu Theo Rose, era împreună cu Lia Bugnar. Cei doi păreaun fericiți împreună și munceau din greu, iar acum având în vedere faptul că s-au despărțit, oamenii și mai ales fanii serialului de la Pro TV au vrut să afle care este relația lor de pe platourile de filmare, iar pentru a nu-i mai ține prea mult pe jar, partenerul de viață al cântăreței a vorbit despre acest subiect, în timpul unui interviu pe care l-a acordat recent.

Ei bine, bărbatul a ținut să precizeze faptul că ambii muncesc permanent, iar la filmări toată lumea este pe fugă și în suspans, la fel cum se întâmplă și în serial. De asemenea, a menționat că toată munca o face alături de fosta sa parteneră de viață, Lia Bugnar. Cei doi au momente în care se simt ca la un maraton unde trebuie să iasă căștigători, fiind și o presiune destul de mare pe umerii lor. Așadar, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat între ei, când vine vorba de muncă, fiecare dă tot ceea ce are mai bun, pentru ca lucrurile să iasă ca la carte.

„ E o muncă permanentă și pentru că ritmul este unul amețitor, pentru noi la filmare. Așa cum este în serial pentru telespectatori, o intrigă și un suspans, așa este și este pentru noi, dacă reușim să terminăm sau nu. Împreună cu Lia facem această muncă la patru mâini. Zilele trecute, spre exemplu, am avut un turneu la Iași și am scris pe avion, la hotel, după spectacol. La fel și Lia, scrie și ea pe unde apucă. Ești ca la un maraton permanent și trebuie să ieșim câștigători.”, a declarat Anghel Damian, conform ego.ro.

O altă veste care a dat peste cap lumea mondenă de la noi este legată de faptul că Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian, după doar patru luni de relație. Vedeta nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar o postare pe care Horia Brenciu a făcut-o în mediul online le-a atras imediat atenția oamenilor, care de bucură la rândul lor, pentru că artista va deveni mamă pentru prima dată.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.