Lia Bugnar a făcut accident cu bicicleta și, chiar dacă inițial nu a dorit să apeleze la ajutorul medicilor, nu a avut de ales și a ajuns la spital. Femeia a povestit, pe pagina sa oficială de Facebook, întreaga întâmplare, pentru a nu râde de una singură.

Lia Bugnar a făcut accident

Lia Bugnar, fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian, a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la barbă, în timp ce se întorcea de la sport. Vedeta se afla pe o stradă pustie, voia să nu fie deranjată de nimeni, dar a avut parte de o surpriză neplăcută care i-a stricat ziua și care, de asemenea, i-a schimbat total planurile.

„Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esența e că singură, nederanjata de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut ca pleașca și mi-am spart barbă.”, a povestit Lia Bugnar, pe Facebook.

Ea nu a mers din prima la spital, pentru că a sperat că problema se va rezolva de la sine, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat, iar sângele continua să curgă. Făcea parte din peisaj, având în vedere că i s-a întâmplat chiar de Halloween, dar a decis totuși să apeleze la cadrele medicale, pentru a-i coase rana, dar înainte ca acest lucru să se întâmple a trecut prin tot felul de situații amuzante despre care nu s-a putut abține să nu le povestească și celor care o urmăresc în mediul online.

„În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă și am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu’, doar că eram un pic în contratimp.

Bref, mă duc la urgența să-mi coasă barbă. Acolo tre’ să te duci la un chioșcule în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit și abia dup-aia intri în spital la urgențe minore (cazu’ meu). „Prima poticnire a venit cu doamna. Zice ce-aveţi acolo? Că eu stăteam cu un şervet la barba să nu-mi mai pătez şi hainele dacă tot îmi distrusesem fata. Dau servetu’ la o parte şi zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier! Nu, doamnă, eram singura pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur şi am căzut de pe bicicletă.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliţia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aţi căzut. Aţi căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntâmplat! Zic doamnă!, dumneavoastră sunteţi aici să mă ajutaţi să-mi cos barbă, nu să faceţi reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteţi să vă vedeţi de treabă? Pleacă doamna cu foaia în adancu’ chioşcului, închide şi-o uşa după ea şi vine înapoi şi-mi dă foaia, îmi zice un’ să merg”, a mai zis vedeta.

Fosta parteneră de viață a lui Anghel Damian a povestit și cum s-a ales cu dosar penal, pentru că a căzut de pe bicicletă în timp ce se afla pe trotuar, fără ca un alt vehicul sau alt autovehicul să fie implicat. Întâmplarea a lăsat-o fără cuvinte, dar le-a găsit pe cele potrivite pentru a le povesti oamenilor prin ce a trecut și ce a discutat cu polițistul care a contactat-o pentru întocmirea unui dosar penal pentru vătămare din culpă.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

„Răspund, un domn poliţist, nu-i dau numele, deşi l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu’ rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu păluga care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveţi voie cu bicicleta pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era banda. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate?

Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreţi de la mine? Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi vă sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiţi? Îmi faceţi dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aşa e procedura.

Vă sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru’. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! (…) Deja râdeam ca proasta şi omu’ a închis. Eu atâta vreau să vă zic, dacă peste trei luni nu mai auziţi nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu’ din temniţă să-mi micşorez pedeapsa.”, a adăugat ea.

Citeste si:
Bicicliștii bucureșteni pot afla date în timp real despre calitatea...
Bicicliștii bucureșteni pot...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.