Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anghel Damian a părăsit-o pe fosta lui parteneră de viață, Lia Bugnar, iar la scurt timp după aceea, a decis să formeze un cuplu cu Theo Rose, una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe de la noi din țară.

Lia Bugnar, declarații cu totul și cu totul neașteptate

Theo Rose și Alex Leonte și-au spus adio, iar la scurt timp după aceea, antrenoarea de la Vocea României s-a afișat alături de noul ei iubit, Anghel Damian. Acesta era și el împreună cu Lia Bugnar de câțiva ani buni, iar separarea a durut-o enorm pe actriță. O vreme nu și-a putut exprima opinia despre situația prin care a fost nevoită să treacă, pentru că i-a fost greu să își găsească cuvintele.

Recent, invitată în cadrul emisiunii ” Întrebarea mesei rotunde”, pe care o moderează bunul ei prieten, Marius Manole, și-a deschis sufletul și a povestit ce a simțit în momentul în care a văzut că fostul ei partener de viață este împreună cu Theo Rose. Vedeta a recunoscut că vestea a lovit-o din plin și că a afectat-o, pentru că deși nu a citit nimic, știe toate informațiile din interior. Crede despre ea că este un om care se comportă destul de bine, deși a fost pusă într-o situație foarte grea, prin care multe femei nu ar fi reușit să treacă atât de ușor.

„M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”, a zis vedeta, în emisiunea” Întrebarea mesei rotunde”, moderată de Marius Manole.

Chiar dacă nu a avut deloc succes la acest capitol, Lia Bugnar crede că te îndrăgosti este un sentiment foarte plăcut omului, dar a mai spus și că își arată valoarea după ce trece. Nu regretă faptul că nu a mai durat relația cu regizorul serialului Clanul, fiindcă la vârsta sa a ajuns să creadă că sunt foarte, foarte puține lucruri care țin într-adevăr până la sfârșitul vieții. Ea a pus accentul și a asupra faptului că nu și-a dorit niciodată să se mărite și nici să facă vreun copil, din caiza lucrurilor pe care le-a trăit în copilăria sa. Erau zile în care ea și prietenii ei se consolau unii pe ceilalți, din cauza problemelor care aveau loc în casele lor, iar ea nu și-a dorit să retrăiască în niciun fel de momentele acelea sau să își amintească.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

”Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții. Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.