Cătălin Bordea a făcut câteva declarații emoționante, la câteva zile după moartea mamei sale. Ce face îndrăgitul comediant, pentru a reuși să meargă înainte!

Cătălin Bordea, declarații emoționante despre pierderea mamei

Viața l-a pus serios la încercare pe Cătălin Bordea, în ultima vreme. Acesta nu doar că a trecut printr-un divorț dureros, dar și-a pierdut și mama care avea serioase probleme de sănătate. Trupul femeii nu a mai rezistat, iar multă lume s-a întrebat cum reușește Cătălin Bordea să facă față unor asemenea situația dificile venite într-un timp atât de scurt.

Acesta a preferat să păstreze tăcerea o vreme, iar recent a oferit un interviu emoționant, în cadrul căruia a spus că merge înainte, pentru că pur și simplu nu are de ales. Familia lui depinde de el, trebuie să muncească în continuare, dar și prieteni care i-au rămas aproape în asemenea momente.

Cătălin Bordea știe că nu are voie să cedeze și să se comporte așa cum ar face un om care duce în spate atât de multă durere, pentru că asta ar însemna că a făcut degeaba anumite sacrificii în trecutul său.

Așadar, acesta va face lucrurile la fel ca și până acum, fără a lăsa durerea să îi strice planurile, pentru că are o carieră care măcar îi face pe cei din jurul lui să zâmbească.

„Am stabilit și cu Cortea că am un fel de supradoză de doliu. Nici nu am ieșit din doliu de divorț că am dat în doliu de mama. Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru. Am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a declarat Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Februarie 2024 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.