Cătălin Bordea este în doliu, după ce femeia care l-a adus pe lume s-a stins din viață la doar 55 de ani.

Cătălin Bordea este în doliu

Ultimul an din viața lui Cătălin Bordea a fost unul care l-a pus pe acesta la grele încercări, pentru că persoanele dragi lui au plecat rând pe rând din viața sa. În urmă cu doar câteva ore, vestea tristă că mama acestuia s-a stins din viață la doar 55 de ani a făcut înconjurul internetului.

Comediantul a vorbit de mai multe ori despre familia sa, mama lui fiind pentru el o adevărată eroină. L-a adus pe lume la vârsta de doar 16 ani și l-a crescut singură, pentru că tatăl lui nu a dorit să audă de ei. A învățat extrem de multe lucruri de la ea și a apreciat-o pentru toate eforturile pe care le-a depus de-a lungul vieții.

Din nefericire, femeia se confrunta de ani buni cu cancerul, iar în urmă cu câteva ore, trupul ei a cedat în fața bolii nemiloase. Aceasta va fi înmormântată în localitatea Todireni, din județul Botoșani.

Acum ceva timp, Cătălin Bordea povestea că a avut un an greu, dar acum nimic nu se poate compara cu pierderea mamei sale.

”Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit.

Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, spunea el acum ceva timp, conform wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Februarie 2024 - 08 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.