"Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani!"

Înmormântatarea regretatei Mioarei Roman, fostă soție a fostului premier al României, Petre Roman, a stârnit controverse și critici dure, în special din partea lui Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta a taxat dur absența lui Petre Roman de la înmormântare, considerând că gestul fostului premier este dezamăgitor, având în vedere cei peste 30 de ani de căsnicie cu mama Oanei și Catincăi Roman.

Mioara Roman, cunoscută jurnalistă, a murit pe 23 februarie, la azilul de lux unde era internată, în urma unui stop cardio-respirator. Ceremonia de înmormântare a avut loc trei zile mai târziu, la cimitirul Reînvierea, iar mulțimea de oameni care au venit să-și ia rămas bun de la ea a fost impresionantă. Cu toate acestea, marele absent a fost Petre Roman, care, deși a participat la priveghi, a lipsit de la înmormântare.

Faptul că Petre Roman a ales să nu participe la înmormântarea fostei sale soții a stârnit critici puternice, în special din partea lui Mitică Dragomir. Acesta a subliniat că gestul fostului premier este de neînțeles, având în vedere relația de peste trei decenii pe care cei doi au avut-o și faptul că au crescut împreună doi copii.

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: «Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare? Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu?» Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun”, a declarat Mitică Dragomir, conform Fanatik.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Martie 2024 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.