Anghel Damian cu Theo Rose au fost puși față în față, în cadrul podcast-ului „La Mijloc”, iar artista a vorbit despre modul în care se tratează aceștia pe platourile de filmare ale serialului Clanul, unde artista are rolul principal. În cadrul poscast-ului respectiv, aceștia au vorbit despre tot felul de lucruri, dar au refuzat să dea prea multe detalii despre povestea lor de iubire.

Anghel Damian cu Theo Rose, despre relația de pe platourile de filmare

Anghel Damian cu Theo Rose formează unul dintre cele mai noi cupluri din lumea mondenă. Aceștia au decis să dea o șansă relației lor, la scurt timp după ce artista s-a separat de Alex Leonte, cel cu care era împreună de mai bine de cinci ani și alături de care fanii credeau că va trăi pentru tot restul vieții sale. Mulți dintre admiratorii lor au tras-o la răspundere pe artistă pentru faptul că l-ar fi înșelat pe nepotul lui Nea Mărin, dar ambii au explicat că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva.

Acum, toată lumea știe că Anghel Damian și Theo Rose sunt împreună, iar recent artista a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de partenerul său de viață și de Codin Maticiuc, colegul ei din serialui Clanul. În cadrul filmării, ambii au fost puși de Maticiuc în tot felul de situații, iar cântăreața a spus și cum anume se comportă iubitul său cu ea pe platourile de filmare. Aceștia încearcă să nu amestece viața privată cu viața profesională, ci să își vadă de treaba lor la filmări.

„La filmări chiar ne vedem de treaba noastră. Aproape că nu ne vedem la filmări, De fapt, în afară de ce ține de indicații”, a declarat Theo Rose, în cadrul podcast-ului.

Partenerul de viață al lui Theo Rose este implicat în cariera artistei și încearcă să o învețe tot mai multe lucruri, fiind surprins de cât de mult talent zace în ea. Artista și-a amintit, de asemenea, cât de mult a ajutat-o regizorul serialului de la Pro TV, la începutul filmărilor când i-a dat tot felul de instrucțiuni care au ajutat-o pe parcurs și din care a avut ceva de învățat. Cei doi sunt foarte fericiți împreună, iar acest lucru se poate observa și cu ochiul liber, iar lucrurile frumoase din viețile lor sunt d-abia la început,

„La un moment dat, râdeam cu Anghel, nu știu, erau primele zile de filmare și a venit la mine să-mi explice ceva ce aveam de făcut. Îmi explica o stare și înțelegeam perfect. Mă uitam în gol așa și după ce mi-a explicat i-am zis „da, și eu cum fac?”și el a zis „Eh, asta e singura întrebare care în actorie nu există: „cum fac?”. M-a ajutat foarte mult faptul că el mi-a exemplificat de foarte multe ori cum trebuie să spun anumite replici sau care e starea pe care trebuie să o am” , a mai zis ea.

Citeste si:
Ambasadei Ucrainei în România: „Nu mai filmaţi şi nu mai postaţi pe...
Ambasadei Ucrainei în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.