Anghel Damian și Theo Rose a fost luați la întrebări de către Codin Maticiuc, în cadrul podcast-ului pe care moderează pe canalul său de YouTube și care poartă denumirea de „La Mijloc”. Momentan, actorul a postat doar un teaser din ceea ce va urma, motiv pentru care fanii sunt extrem de curioși și așteaptă cu sufletul la gură întreaga filmare.

Anghel Damian și Theo Rose, podcast împreună

Anghel Damian și Theo Rose au deja câteva luni de relație, iar pentru o vreme au preferat să afle nimeni despre povestea lor de iubire. Aceștia au fost nevoiți să dea cărțile pe față, în momentul în care au fost surprinși împreună pe stradă și când, de asemenea, au apărut tot felul de zvonuri legate de faptul că artista și-ar fi înșelat fostul partener de viață. Nu a fost adevărat, iar Alex Leonte a ieșit și el în față cu o serie de declarații, în care a explicat la rândul lui că nu mai formează un cuplu cu frumoasa artistă și că nimeni nu a înșelat pe nimeni.

Theo Rose s-a simțit și ea datoare să facă niște declarații despre cele petrecute și a povestit că fostul ei partener știa de existența lui Anghel Damian în viața sa, mai ales că au și discutat despre acest subiect, după ce au decis de comun să se despartă, pentru că lucrurile nu mai mergeau bine între ei. Separarea lor nu a fost una cu scântei, ba chiar și-au promis că vor vorbi și se vor susține în această perioadă.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi. După care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos”, a zis Theo Rose, pe Instagram,

Viața merge înainte, iar fiecare dintre ei pare că a înțeles lucrul acesta. Având în vedere că sunt împreună de câteva luni bune și că au fost colegi de platou în Clanul, Codin Maticiuc a decis să invite în cadrul podcast-ului său de pe YouTube, din care a postat momentan doar un teaser. Ei bine, acesta l-a întrebat la un moment dat pe noul iubit al cântăreței dacă o iubește, iar răspunsul lui a fost unul surprinzător.

Citeste si:
Test de cultură generală: Câţi kilometri lungime măsoară Râul Prut?
Test de cultură generală:...

„Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”, a fost răspunsul iubitului artistei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.