Barack Obama a declarat, vineri, intr-un interviu transmis live de YouTube, ca intre rapperii Kendrick Lamar si Drake il alege pe primul, informeaza consequenceofsound.net.

Multe dintre intrebarile care i-au fost adresate presedintelui Statelor Unite ale Americii in cadrul interviului au fost formulate de utilizatorii platformei de internet.

Astfel, vloggerul Adande Thorne, cunoscut ca sWooZie, l-a intrebat pe Obama cine ar castiga intr-o disputa rap dintre Kendrick Lamar si Drake. "Trebuie sa-l aleg pe Kendrick", a raspuns presedintele.

"Cred ca Drake este un artist exceptional, dar Kendrick - versurile lui, cel mai recent album a fost exatraordinar. Cred ca e cel mai bun album al anului trecut", si-a explicat alegerea Barack Obama. Presedintele nu a surprins cu aceasta, avand in vedere ca a declarat recent ca piesa sa preferata din 2015 este "How Much a Dollar Cost", inclusa pe albumul "To Pimp a Butterfly" (2015), iar, saptamana aceasta, l-a avut invitat pe rapperul originar din California la Casa Alba. In acelasi interviu, Barack Obama a marturisit ca nu a vizionat inca cel mai noul film din seria "Star Wars", dar - daca ar trebui sa aleaga - primul episod al francizei este preferatul sau si Han Solo, personajul care ii place cel ma mult.

Kendrick Lamar, in varsta de 28 de ani, este artistul care a primit cele mai multe nominalizari - 11 - pentru editia din 2016 a premiilor Grammy, unde va concura inclusiv la categoria "albumul anului", cu materialul discografic "To Pimp a Butterfly".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.