Cantaretul britanic Black a fost implicat intr-un accident de masina, luni, in Irlanda, starea sa fiind critica, dar stabila, fapt pentru care show-ul sau, programat pe 4 martie, la Bucuresti, a fost amanat, informeaza German Quality Entertainment.

In urma accidentului, Colin Vearncombe, al carui nume de scena este Black, prezinta multiple leziuni in zona capului si a membrelor. "Colin este inconjurat de caldura familiei sale, care se roaga pentru el, iar medicii ii ofera toata ingrjirea de care are nevoie. Familia sa ar aprecia daca fanii i-ar trimite energia pozitiva de care are atata nevoie, pentru a se trezi din coma", a transmis managerul de turneu al artistului britanic.

Concertul care urma sa se desfasoare, pe 4 martie, la Hard Rock Café din Bucuresti se va amana, fiind slabe sanse ca artistul sa isi revina complet pana la inceputul primaverii. Potrivit medicilor, doar recuperarea va dura cateva luni.

Cunoscut pentru piesa "Wonderful Life", care a dominat topurile din Franta, Germania si Austria in 1987, britanicul Colin Vearncombe s-a nascut in Liverpool, pe 26 mai 1962. El si-a inceput activitatea muzicala in 1981, lansand 14 albume de studio si mai multe materiale live in peste trei decenii de activitate, dar a publicat si doua colectii de poezii, "I Am Not The Same Person" si "Walk the Dottet Line".

Noul album, "Blind Faith", a fost lansat pe 13 aprilie 2015, fiind urmat de un turneu in Europa, scrie MEDIAFAX.

Persoanele care au cumparat bilete pentru evenimentul de la Bucuresti pot recupera contravaloarea acestora, incepand de miercuri, de la punctele de la care le-au achizitionat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.