Cantareata Alanis Morissette va debuta in curand in calitate de editorialist cu o serie de articole ce vor fi publicate intr-o sectiune a suplimentului de weekend editat de cotidianul britanic The Guardian, informeaza contactmusic.com.

Vedeta nord-americana va oferi cititorilor diverse sfaturi legate de stilul de viata, intr-o serie de articole saptamanale, ce vor fi publicate in suplimentul Guardian Weekend, incepand din 16 ianuarie.

Alanis Morissette afirma ca este foarte buna atunci cand vine vorba de a da sfaturi, deoarece a crescut ascultand intotdeauna cu mare atentie problemele ce ii erau relatate de persoane mai in varsta decat ea.

"Parinti, frati, chiar si membri ai familiei extinse imi cereau sfatul. Acesta a fost rolul pe care mi l-am asumat, pentru ca detin, probabil, aceasta combinatie speciala de intuitie si empatie. Practic, am castigat o experienta vasta, ascultandu-i pe ceilalti, era aproape ca o profesie", a declara celebra cantareata.

"In mod cert, sunt o persoana care crede in terapie. Cred ca asta este evident. Nu vreau sa spun ca toata lumea ar trebui sa faca terapie, dar cred ca oricine are de beneficiat de pe urma ei. Insa sunt si constienta de faptul ca multi oameni sunt refractari la acest aspect", a adaugat Alanis Morissette.

Cantareata canadiana, care va prelua rolul de editorialist la Guardian Weekend de la actrita Molly Ringwald, ofera deja sfaturi de lifestyle si dezvoltare personala pe site-ul ei oficial, scrie MEDIAFAX.

Cantareata si compozitoare, Alanis Morissette, nascuta in 1974, la Otawa, in Canada, si-a facut debutul in lumea muzicii la varsta de zece ani, cand a inregistrat primul single din cariera - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul "Alanis", al carui succes i-a adus discul de platina in Canada si un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promitatoare interpreta".

Debutul sau pe plan international a avut loc in 1995, odata cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat in istoria muzicii drept cel mai bine vandut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmeaza alte patru albume cu vanzari record, precum si numeroase single-uri care au urcat in topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonora a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".

Citeste si:
9 articole din garderoba unei femei care îi înnebunesc pe bărbați
9 articole din garderoba unei...

Apreciata pentru vocea sa, dar si pentru originalitatea versurilor, Alanis Morissette a fost recompensata de-a lungul carierei cu 12 premii Juno si sapte premii Grammy, inregistrand vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume. De altfel, Alanis este considerata una dintre artistele cu cele mai mari vanzari din industria muzicala.

In 2008, cantareata a concertat la Bucuresti, pe scena festivalului B'estfest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.