În conformitate cu studiile pe acest subiect, atunci când întâlnim o persoană pentru prima dată, o evaluăm după 3 parametri principali: aspect, voce și vorbire. Se pare, de asemenea, că 7% din prima impresie depinde de subiectul conversației, 38% - de voce și tonul acesteia și 55% - de aspect. De aceea există zicala „Mai întâi judeci cât e de frumos, apoi judeci cât de înțelept” și este și mai relevant atunci când bărbații judecă femeile. Deci, doamnelor, țineți cont de aceste informații dacă doriți să impresionați pe toată lumea din jurul vostru.

Bright Side a decis să vă spună ce articole de îmbrăcăminte pentru femei le pune în cea mai bună lumină posibilă și ridică interesul real al bărbaților.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 August 2021 - 04 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.