Actrita americana Liv Tyler este din nou insarcinata si va deveni mama pentru a treia oara, in a doua jumatate a acestui an, informeaza site-ul revistei People.

Liv Tyler, fiica rockerului Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a confirmat aceasta sarcina, vineri, prin intermediul unui mesaj publicat pe reteaua de socializare Instagram.

"Dumnezeule, se pare ca barza ne va vizita din nou! Familia noastra se va mari. Sunt foarte recunoscatoare pentru acest lucru", a declarat Liv Tyler, care este si una dintre protagonistele serialului TV "The Leftovers".

Informatia a fost confirmata si de David Gardner, logodnicul vedetei americane, tot prin intermediul unui mesaj publicat pe aceeasi retea de socializare, insotit de o fotografie alb negru a logodnicei sale, care pozeaza pe o plaja.

Liv Tyler, in varsta de 38 de ani, si Dave Gardner, care este agentul sportiv al fotbalistul David Beckham, s-au logodit in septembrie 2015. Cei doi au deja impreuna un fiu, Sailor Gene, in varsta de 11 luni, scrie MEDIAFAX.

Liv Tyler mai are un fiu, Milo, in varsta de 11 ani, care provine din casatoria ei cu rockerul Royston Langdon. Dave Gardner are, de asemenea, un fiu, Gray, in varsta de opt ani, din casnicia cu actrita britanica Davinia Taylor.

Liv Tyler este fiica solistului formatiei Aerosmith, Steven Tyler, si a fostului model Bebe Buell. Ea a debutat in industria de divertisment in 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul sau rol a fost in 1994, in filmul "Dincolo de tacere/ Silent Fall". Rolul care i-a adus celebritatea este cel al printesei elfilor, Arwen, din trilogia "Stapanul inelelor". Liv Tyler joaca si in serialul "Cei ramasi/ The Leftovers", alaturi de Justin Theroux, care este difuzat de televiziunea HBO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.