Mogulul muzical australian Robert Stigwood, care a fost managerul formatiei Bee Gees si al artistului Eric Clapton, a decedat la varsta de 81 de ani, au anuntat, marti, apropiatii acestuia, informeaza Reuters.

Anuntul privind decesul lui Robert Stigwood a fost facut pe reteaua de socializare Facebook de Spencer Gibb, fiul artistului Robin Gibb, membru al trupei Bee Gees. "Va dau o veste trista. Nasul meu si managerul familiei mele pentru o vreme indelungata, Robert Stigwood, a incetat din viata", a scris acesta.

Producatorul Andrew Lloyd Webber, alaturi de care Robert Stigwood a lucrat la mai multe proiecte, a scris la randul sau pe Twitter: "Cu bine, draga Robert. Marele om de spectacol care m-a invatat atat de multe".

De-a lungul carierei sale, Robert Stigwood a fost producatorul mai multor musicaluri, intre care se numara: "Evita", "Hair", "Jesus Christ Superstar", "Pippin" si "Sweeney Todd". De asemenea, Stigwood a produs filme precum "Grease", "Tommy", "Grease 2", "The Fan", "Moment by Moment" si "Saturday Night Fever".

Grupul Bee Gees, alcatuit din fratii Barry, Maurice si Robin Gibb, in anul 1958, a atins culmi greu de egalat in universul muzicii pop din anii '70, cu piese precum "How Deep Is Your Love", "Stayin' Alive" si "Night Fever". Albumele formatiei s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.