Accept, unul dintre cele mai sonore nume ale scenei heavy metal international concerteaza in Romania, in luna decembrie, la Arenele Romane din Bucuresti pentru a prezenta fanilor showul “Blind Rage over Romania”.

Trupa Accept va concerta in data de 14 decembrie in cortul incalzit al Arenelor Romane unde va prezenta publicului cantece de pe noul album "Blind Rage", in cadrul unui playlist foarte variat care va include si piese de pe albumele care i-au facut celebri, precum Balls to The Wall, Metal Heart, Princess of the Dawn, Teutonic Terror sau Stalingrad.

Revenirea lor in anul 2010 cu albumul "Blood Of The Nations" a deschis noi orizonturi pentru trupa germana, dupa o pauza de 15 ani. Au ramas in topuri cu urmatorul album, Stalingrd, in 2012, album urmat de un turneu international. Anul 2014 a inceput cu cu o lansare a unui album impresionant, Blind Rage, release care a ajuns pe locuri fruntase in topurile Europene, dar si in jurul lumii, conform metalhead.ro.

Bilete earlybird in numar limitat se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet la pretul special de 70 de lei alaturi de un numar limitat de bilete Golden Circle in fata scenei la pretul de 120 de lei. Dupa epuizarea acestora, biletele vor costa 80 de lei pana pe 1 octombrie, 90 de lei pana pe 1 decembrie si 100 de lei dupa 1 decembrie si in ziua concertului, la intrare.

Facebook Event: www.facebook.com/events/1016588781685264/


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.