Cea de-a 65-a editie a competitiei Miss World se va desfasura in perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, in China.

In urma selectiei nationale Miss World Romania 2015, organizata luni, in Capitala, de agentia ExclusivEvent, detinatoare a licentei Miss World Romania in tara noastra, Ioana Natalia Onet a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss World 2015, care se va desfasura in acest an in Sanya, China, in perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, informeaza organizatorii evenimentului de la Bucuresti.

Marea finala va avea loc pe 19 noiembrie, la The Beauty Crown Grand Theatre din in Sanya. In competitie vor fi prezente aproximativ 118 candidate din tot atatea tari, marele premiu fiind in valoare de 100.000 de dolari.

Ca o premiera mondiala in competitiile de frumusete internationale din acest an, presedinta concursului Miss World, Julia Morley, a eliminat proba costumelor de baie, declarand ca isi doreste ca Miss World sa se diferentieze de alte evenimente de profil, punand un mai mare pret pe inteligenta si personalitatea candidatelor decat pe frumusetea lor.

Intr-un interviu acordat revistei Elle, in 2014, Julia Morley, presedinta Miss World Organisation, care organizeaza acest concurs, a declarat: "Nu avem neaparata nevoie sa vedem femei care se plimba prin fata noastra in bikini. Acest lucru nu aduce nimic bun femeilor. Nu aduce nimic bun pentru niciunul dintre noi".

Natalia Onet are 26 de ani, o inaltime de 1,76 metri, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90 centimetri. Este nascuta in Satu Mare, insa locuieste de multi ani in Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Natalia Onet a practicat scrima, spada si floreta timp de patru ani, este pasionata de calatorii, psihologie, schi, echitatie si inot, insa cel mai mult iubeste copiii, fiind una dintre primele voluntare ale organizatiei Miss World Romania si implicandu-se activ in timpul sau liber in diverse proiecte caritabile si in sustinerea activitatii umanitare a organizatiei si anume ajutorarea micutilor cu probleme.

Citeste si:
Irina Rimes, reacție dură după ce a fost comparată cu Theo Rose:...
Irina Rimes, reacție dură...

Natalia Onet a absolvit cursurile Facultatii de Biologie, cu specializarea Ecologie si Protectia mediului, din cadrul Universitatii din Bucuresti si masteratul in turism la aceeasi institutie. In viitor, Natalia isi doreste o cariera in televiziune, avand in trecut cateva colaborari ca asistenta TV care au facut-o sa indrageasca acest domeniu de activitate.

De la varsta de 15 ani, a castigat titlul Miss Boboc la Colegiul National "Doamna Stanca" din Satu Mare, locul al treilea la Miss Universe Romania 2009, marele premiu la Miss Hostess 2011 si marele premiu la Miss Tourism Romania 2013. Pana in acest moment, Natalia a realizat numeroase pictoriale, a defilat pentru mai multi designeri si a fost personaj principal in cateva videclipuri ale celor de la 3rei Sud Est, Residence Deejays & Frissco si Flo Rida.

Citeste si:
Care este numele real al lui Blaze de la Survivor România!...
Care este numele real al lui...

Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss World Romania, a spus: "Natalia Onet este una dintre cele mai mature, frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate, cea mai frumoasa romanca din lume in acest moment. Natalia are frumusetea, experienta, charisma, inteligenta si calitatile necesare, pentru a reprezenta Romania cu onoare in China si chiar de a castiga aceasta competitie, avand deplina incredere in potentialul ei! Natalia este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!".

Romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Nataliei Onet, din perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, din China, vizitand pagina oficiala Facebook Miss World Romania - www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page, unde vor putea vota si vor putea vedea cele mai noi si poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din China.

Citeste si:
Toni-Ann Singh, o tanara din Jamaica, incoronata Miss World 2019/ VIDE
Toni-Ann Singh, o tanara din...

In acest an, in premiera absoluta la Miss World, au fost acceptate doua candidate cu varsta peste 25 de ani - Natalia Onet, in varsta de 26 de ani, si Giovanna Cordeiro, in varsta de 26 de ani, reprezentand Paraguay. Se presupune ca, din 2016, competitia Miss World va mari limita de varsta a concurentelor admise pana la 27 sau 28 de ani, se mai arata in comunicatul citat.

In 2014, reprezentanta Romaniei la competitia Miss World a fost Bianca Fanu. Ioana Valentina Boitor, desemnata First Runner-up (locul a doilea) la Miss World 2006, este cea mai buna clasare a Romaniei in intreaga istorie a celor patru competitii de frumusete majore internationale.

Miss World este una dintre cele patru competitii internationale de frumusete, alaturi de Miss Earth, Miss Universe si Miss International. Miss World, infiintat in 1951, de Eric Morley, sotul Juliei Morley, in prezent decedat, a fost initial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie si era denumit Festival Bikini Contest. Prima castigatoare a titlului Miss World, in 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind, de altfel, la acea vreme, prima concurenta dintr-o competitie de frumusete care a purtat un costum de baie format din doua piese.

Citeste si:
Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești
Peste 50% din mașinile...

Sub deviza "Beauty with a Purpose" ("Frumusete cu un scop"), castigatoarele Miss World militeaza pentru drepturile copiilor si deruleaza campanii pentru ajutorarea lor. Dintre toate competitiile de frumusete, Miss World are cea mai activa campanie sociala pe toate continentele si cel cel mai puternic mesaj social, avand la activ donatii facute de peste 1 milion de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.