Irina Rimes este tot mai des comparată cu Theo Rose, în ultimele zile, după scandalul din platoul emisiunii Vocea României. Iată cei i-au transmis oamenii și care a fost reacția cântăreței!

Irina Rimes: „Nu este o competiție”

Irina Rimes a făcut câteva mărturisiri dure, în cadrul emisiunii Vocea României, cu privire la direcția în care Theo Rose ar fi dus concurenta pentru care se luptau, în cazul în care aceasta ar fi ales-o pe ea. Basarabeanca i-a zis că ar duce-o în lăutărie, iar criticile nu au încetat să apară la adresa ei, mai ales în clipa în care partenera de viață a lui Anghel Damian a început să plângă, fiind mai apoi consolată de către colegii ei.

Ambele artiste au încercat să le explice internauților care au fost, de fapt, situația și nu au reușit deloc să calmeze spiritele. Filmarea respectivă a devenit virală în mediul online, unde Irina Rimes a primit un val de hate pe care nu credea că îl va avea de la oamenii care până nu de mult îi ascultau muzica sau chiar mergeau la concertele sale.


Un aspect care a scos-o cu adevărat din sărite, printre altele, a fost legat de faptul că a fost comparată în repetate rânduri cu Theo Rose. Unii i-au zis că nu va ajunge niciodată la nivelul artistei din punct de vedere muzical și că este mai bună decât ea, chiar și ca antrenoare la Vocea României. Asta nu este tot, unii au preferat să o jignească, fără a da argumente, ceea ce a dus la o reacție dură din partea sa.

Irina Rimes a vrut să fie clar pentru toată lumea că nu este o competiție și că se așteaptă ca oamenii care fac parte din comunitatea ei să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească.

“Nu este o competiție. Mă aștept de la comunitatea mea să aplaneze un scandal, nu să îl stârnească. Mulțumesc dacă înțelegeți asta. Este ușor să stârnești ură între oameni, mai ales pe Social Media, dar eu tot timpul m-am pronunțat împotriva hate-ului, indiferent de motiv”, a transmis Irina Rimes, pe Instagram.

Citeste si:
Irina Rimes se pregătea pentru o altă carieră. Cum a ajuns să facă...
Irina Rimes se pregătea...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Octombrie 2023 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.