Anca Neacșu a sărit în apărarea lui Theo Rose în scandalul cu Irina Rimes, după ce a urmărit imaginile devenite deja virale, pe micile ecrane. Cântăreața consideră că partenera de viață a lui Anghel Damian are cea mai bună voce din România și i-a transmis un mesaj.

Anca Neacșu: „Tu ești cea mai bună voce din România”

Irina Rimes a făcut-o pe Theo Rose să plângă în cadrul celei mai recente ediții ale emisiunii Vocea României, în momentul în care artistele s-au luptat ca una dintre concurente să aleagă echipa lor. La un moment dat, basarabeanca i-a zis româncei faptul că vrea să o ducă pe aceasta în lăutărie, ceea ce a dus la și mai multe tensiuni și la vărsare de lacrimi.

Deși pentru telespectatori situația a fost clară, fiecare dintre ele a venit cu explicații despre cele întâmplate, Irina Rimes luându-și foarte mult hate în mediul online din cauza afirmațiilor dure pe care le-a făcut. Moldovencei i se pare nedrept faptul că este jignită în felul acela și a spus că ei i-a plăcut mereu de colega sa de la Vocea României și că artista știe foarte bine lucrurile acestea.

Theo Rose a precizat și ea că nu a plâns din cauza Irinei Rimes și că de vină au fost mai multe lucruri care s-au acumulat de-a lungul timpului, dar acest lucru nu i-a calmat deloc pe fani. Anca Neacșu a simțit și ea nevoia să își exprime punctul de vedere, spunând clar că Theo are cea mai bună voce din România și că i s-a rupt inima când a văzut-o plângând. De asemenea, a afirmat despre ea că are o viață frumoasă, o familie frumoasă, joacă în filme și cântă foarte frumos și nu trebuie să lase pe nimeni să o aducă în stadiul acela.

„Teo, draga mea! Întâmplător am deschis tv-ul chiar la acel moment. Este incredibil! În cre di bil ! Joculețele de scenă cu, ‘hai vino la mine-n echipa’, da, trebuie să aibă loc. Știu culisele. Așa este, trebuie să ‘va luptați’ . Însa FRUMOS, pentru a atrage un echipa voastră, însă!!! Insă, așa ceva? Păi, măi, tu ești cea mai bună voce din România. Te jurizam când erai foarte mică. Ai o voce…

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Nu trebuie să mai zic eu acum…Am rămas mută, dezamăgită, este incredibil așa ceva! Cânți minunat toate genurile muzicale, ORICE, ORICE, ORICE! VOCEA ta se ascultă de plăcere. Lumea spune despre ține că ești dulcica. Ai o viață frumoasă, joci în filme. Ai familie frumoasă. Ești în top de câțiva ani! Mi s-a rupt sufletul când te-am văzut plângând. Pentru că și eu la fel de sensibilă sunt, că și tine! Nu vreau să comentez mai mult…..mă abțin!!! Incredibil!”, i-a transmis Anca Neacșu antrenoarei de la Vocea României, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2023 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.